การปรับปรุงลักษณะทางกายภาพของเจลอินูลินด้วยกระบวนการโฮโมจิไนซ์เซชั่นเพื่อใช้เป็นสารทดเเทนไขมันในผลิตภัณฑ์บัตเตอร์เค้ก
Modification of physical properties of inulin gel with homogenization for using as a fat replacement in butter cake product /
ศุรัฐนันท์ คงวรรณ
Main Author: | ศุรัฐนันท์ คงวรรณ |
---|---|
Other Authors: | ศรินรัตน์ ไวเดชา, ปาริฉัตร ตรีพัฒน์ |
Format: | ARTICLES |
Language: | Thai |
Published: |
2560 |
Subjects: |
เค้ก -- ผลิตภัณฑ์
สารทดแทนไขมัน ผลิตภัณฑ์ทดแทน |
Online Access: |
View Holding/รายละเอียดวารสาร |
Tags: |
Add
No Tags, Be the first to tag this record!
|